Vårt uppdrag

Vi tror på medvetna val och vi, teamet på Home of Wool, erbjuder ett enkelt alternativ för att göra sådana. Med naturens visdom som guide och inspirationskälla har vi skapat innovativa madrasser, sängkläder och heminredning av naturliga material. Vi är extra stolta över att använda naturligt förnybara råvaror som ull, bomull, linne och mullbärssilke, som vi köper lokalt i Bulgarien och Europa.

Vi tillbringar 1/3 av våra liv med att sova. Genom att göra en förändring i vårt sovrum och välja en helt naturlig och biologiskt nedbrytbar madrass förbättrar vi vår hälsa och hjälper till att rädda vår planet.

Det är en ren lycka för oss när vi skickar en produkt som gör skillnad i våra kunders liv. Och det är ett värde som inte har något pris! Vi bryr oss inte bara om inredningsdesign och hållbara lösningar utan också om din hälsa och miljön du lever i. Våra produkter är så rena som möjligt och bör vara lämpliga för personer med multipel kemisk känslighet eller allergier.

Vårt team strävar inte bara efter att tillverka madrasser utan även efter att förbättra din sömn. Vi vill inte bara att du ska få en snygg inredning, utan en unik detalj som är handgjord med omsorg speciellt för dig. Varje produkt skapas med tanke på våra kunder och vår miljö.

Att hålla våra produkter så rena som möjligt är inget som får oss att kompromissa med vår tillverkningsprocess eller våra värderingar. Vi anser att människor inte ska behöva hamna i situationer där de måste välja mellan kvalitet och design eller tvärtom. Vi litar på att det vi gör i dag är viktigt och att det inte sker på bekostnad av morgondagen!

Vi drömmer om en fredlig, hälsosam och hållbar framtid för våra barn. Låt oss tillsammans skapa ett bättre hem för våra barn! Vi hoppas att du kommer att vara med!