Tehtävämme

Uskomme tietoisiin valintoihin, ja me, Home of Woolin tiimi, tarjoamme helpon vaihtoehdon niiden tekemiseen. Käyttäen luonnon viisautta oppaana ja inspiraation lähteenä olemme luoneet innovatiivisia patjoja, vuodevaatteita ja sisustustuotteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että käytämme luonnollisesti uusiutuvia raaka-aineita, kuten villaa, puuvillaa, pellavaa ja mulperisilkkiä, jotka on hankittu paikallisesti Bulgariasta ja Euroopasta.

Vietämme 1/3 elämästämme nukkumalla. Tekemällä muutoksen makuuhuoneessamme ja valitsemalla täysin luonnollisen ja biohajoavan patjan parannamme terveyttämme ja autamme pelastamaan planeettamme.

Meille on silkkaa onnea, kun lähetämme tuotteen, jolla on merkitystä asiakkaidemme elämässä. Ja se on arvo, jolla ei ole hintaa! Välitämme paitsi sisustuksesta ja pitkäikäisistä ratkaisuista myös terveydestäsi ja ympäristöstäsi. Tuotteemme ovat mahdollisimman puhtaita, ja niiden pitäisi sopia monikemikaaliyliherkkyydestä kärsiville tai allergikoille.

Tiimimme ei pyri vain valmistamaan patjoja, vaan parantamaan uniasi. Emme halua, että sinulla on vain tyylikäs sisustus, vaan ainutlaatuinen kappale, joka on valmistettu huolella erityisesti sinua varten. Jokainen tuote on luotu ajatellen asiakkaitamme ja ympäristöämme.

Tuotteidemme pitäminen mahdollisimman puhtaina ei saa meitä tinkimään valmistusprosessistamme tai arvoistamme. Mielestämme ihmisten ei pitäisi joutua tilanteisiin, joissa heidän on valittava laadun tai muotoilun välillä tai päinvastoin. Luotamme siihen, että sillä, mitä teemme tänään, on merkitystä, eikä se tapahdu huomisen kustannuksella!

Unelmoimme rauhallisesta, terveestä ja kestävästä tulevaisuudesta lapsillemme. Luodaan yhdessä parempi koti lapsillemme! Toivottavasti liityt seuraamme!