koti

icon-certified-wool-filling

SERTIFIOITU

VILLATÄYTE

icon-custom-made

MUKAUTETTU

MIKÄ TAHANSA MUOTO JA KOKO

icon-free-delivery

ILMAINEN TOIMITUS

MAAILMANLAAJUINEN

Ei sisällä kemikaaleja eikä synteettisiä aineita. Yhdistämällä vuosisatoja vanhoja käsityöperinteitä ja vertaansa vailla olevaa ammattitaitoa voimme tarjota sinulle poikkeuksellista mukavuutta ja terveellisen ympäristön kotona. Ainutlaatuinen, mittatilaustyönä ja käsityönä henkilökohtaisesti sinua varten luonnon hienoimpia kuituja käyttäen.

TILAUKSET

Ateljeemme sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa, jossa teemme kaikki luomuksemme käsityönä.

Emme myisi palautettua tuotetta eteenpäin, vaan lahjoittaisimme sen.

Kun lähetämme pakettisi, lähetämme sinulle sähköpostitse seurantanumeron ja voit seurata sitä milloin tahansa täällä: https://homeofwool.aftership.com/.

MUKAUTUKSET

Teemme kaikki tuotteemme tilauksesta, joten voimme tehdä ne kaikki haluamasi kokoisina ja muotoisina. Lähetä meille viesti ja kerro meille tarvitsemasi mitat.

MAKSUT

Suojaamme jokaisen ostoksen SSL (Secure Socket Layer) -salaustekniikalla. Sekä luottokorttitietosi että henkilökohtaiset tietosi ovat suojattuja.

Hyväksymme: Luotto- ja pankkikortit.

Maksaminen erissä: Maksu voidaan jakaa useampaan erään ilman korkoa. Lähetä meille viesti yksityiskohdista. Tuotteet lähetetään heti, kun olemme saaneet koko summan.

KANKAAT JA MATERIAALIT

Kaikki täytteemme ja kankaat ovat täysin luonnollisia, ilman kemikaaleja. mukaan lukien valkaisuaineista, palonestoaineista, liimoista, väriaineet (paitsi raidalliset kankaat)., synteettiset. Kaikki täytteemme ja useimmat kankaamme ovat joko Öko-Tex-sertifioitutai GOTS-sertifioitu luonnonmukainen.

Öko-Tex 100 sertifikaatti:

  • Testaa lopputuotteen haitallisten aineiden varalta (kemikaalit, torjunta-aineet jne.). ja täyttää standardin ihmis-ekologiset vaatimukset..
  • Tässä sertifikaatin versiossa on tiukimmat vaatimukset, ja se todistaa, että tuotteet ovat turvallisia vauvoille.

The GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifikaatti:

  • Varmistaa myös, että tuotteet ovat vapaita kemikaaleista ja synteettisistä aineista.
  • Kattaa koko prosessin siemenistä satoon, säätelee utuksen ja veden käyttöä, rajoittaa lannoitteiden ja torjunta-aineiden käyttöäs, alentaa ympäristön pilaantumisriskiä. Kun tuote on peräisin eläimistä, GOTS-sertifikaatti sääntelee eläinten kasvatusta, ruokintaa ja hoitoa, ja sillä varmistetaan, että ne saavat luonnonmukaista rehua ja runsaasti ulkoilutilaa.
  • Varmistaa työntekijöiden hyvinvoinnin ja kohtelun, mukaan lukien oikeudenmukaiset palkat.

Kauppa Kankaat, villa ja vanut
täällä
.

Ei, sillä päätavoitteemme on tarjota puhtaita ja kemikaalittomia tuotteita. Villa on luonnostaan palonestoainetta ilman lisättyjä kemikaaleja, joita käytetään yleisesti muissa vuodevaatemateriaaleissa. Siksi palomiehet käyttävät villaa univormuissaan ja luonnollisten vuodevaatteiden valmistajat käyttävät villaa tuotteissaan palomääräysten täyttämiseksi.

Villamme on täysin vapaa koista ja muista hyönteisistä. Kuten kaikki villasta valmistetut tuotteet, koi voi kuitenkin houkutella niitä. Villaa eivät vahingoita aikuiset koiperhoset vaan vaatekoi- ja mattokuoriaisten toukat.

Jos olet havainnut koiperhosia talossasi tai sinulla on aktiivinen tartunta, suosittelemme, ettet tuo villaa taloon ennen kuin olet ensin poistanut ne kokonaan. Jos näet kotonasi lentäviä koiperhosia, ne eivät todennäköisesti ole vaatekoita, vaan jauhoja ja viljaa saastuttavia koiperhosia. Vaatekoi ei pidä valosta ja piileskelee yleensä, joten et välttämättä koskaan näe niitä. Ne hyökkäävät harvoin usein käytettyjen esineiden kimppuun, vaan viihtyvät pikemminkin pakatuissa ja piilotetuissa esineissä, varsinkin jos niissä on ruokavuotoja tai muita houkuttelevia tuoksuja.

Koit ja kovakuoriaiset pääsevät erittäin ahtaisiin tiloihin. Jos joudut säilyttämään villaa, suosittelemme käyttämään uudelleen suljettavia muovipusseja tai muovilaatikoita. Kääri tuote puhtaaseen puuvillaan suojaamaan sitä tiivistymiseltä.

YMPÄRISTÖVASTUU

Kaikki tuotannossamme käytetty villa on eurooppalaista alkuperää, ja suurin osa siitä on bulgarialaista. Se on peräisin pieniltä ja keskisuurilta tiloilta, jotka ovat ilmoittaneet todisteita humaaneista käytännöistä. Muulien toimintaa ei sovelleta eikä ole koskaan sovellettu lampaisiin, joita me hankimme. Eläimistä huolehditaan kunnioittavasti – ne saavat syödä vapaasti yrttien, rikkaruohojen ja pensaiden luonnollista ravintoa. Öko-Tex-sertifikaatti takaa, että raakavilla on desinfioitu eikä sisällä kemikaaleja. GOTS-sertifioituja vaihtoehtoja irtovillalle ja vanuille on myös saatavilla, jos etsit hyväksyttyjä luonnonmukaisia materiaaleja.

Villan kerääminen on julmuudesta vapaa prosessi, joka hyödyttää sekä eläintä että viljelijää. Joka kevät erityisesti koulutetut “villan kerääjät” leikkaavat kertyneen villan pois lampaiden ruumiista inhimillisellä tavalla vahingoittamatta eläintä. Koska villan kasvussa ei ole sammutuspainiketta, aivan kuten ihmisen hiuksissa, leikkausprosessi on elintärkeä lampaan terveyden ja selviytymisen kannalta. Hoitamattomana kertynyt villamassa rasittaa eläimen niveliä ja heikentää sen liikuntakykyä; hoitamattomien lampaiden elämänlaatu heikkenee huomattavasti Bulgarian kuumina kesinä, ja niillä on suurempi mahdollisuus saada infektioita.

Villan leikkaamista ei pidä sekoittaa turkiksen keräämiseen. Turkiksen kerääminen edellyttää eläimen nylkemistä ja siten tappamista. Home of Wool ei tue eläinten vahingoittamista, hyväksikäyttöä tai tappamista. Olemme osa vuosituhansia vanhaa symbioottista suhdetta ihmisten ja lampaiden välillä.