hjem

icon-certified-wool-filling

CERTIFIED

FYLDNING AF ULD

icon-custom-made

CUSTOM-MADE

ENHVER FORM OG STØRRELSE

icon-free-delivery

GRATIS LEVERING

VERDENSVIDERE

Fri for kemikalier og syntetiske stoffer. Vi kombinerer århundredgamle håndværkstraditioner med uovertruffen håndværksmæssig kunnen for at give dig ekstraordinær komfort og et sundt miljø i hjemmet. Enestående, skræddersyet og håndlavet personligt til dig ved hjælp af naturens fineste fibre.

ORDRE

Vores atelier ligger i Sofia, Bulgarien, hvor vi har håndlavet alle vores kreationer.

Vi ville ikke sælge et returneret produkt videre, men donere det.

Når vi sender din pakke, sender vi dig et sporingsnummer pr. e-mail, og du kan følge den når som helst her: https://homeofwool.aftership.com/

TILPASNINGER

Vi fremstiller alle vores varer på bestilling, så vi kan lave dem alle i den størrelse og form, du har brug for. Du skal blot sende os en besked og fortælle os, hvilke dimensioner du har brug for.

BETALINGER

Vi beskytter hvert enkelt køb ved hjælp af SSL-krypteringsteknologi (Secure Socket Layer). Både dine kreditkortoplysninger og personlige oplysninger er beskyttet.

Vi accepterer: Vi accepterer kredit- og betalingskort.

Betaling i rater: Vi kan opdele betalingen i flere rater uden renter. Send os en besked for at få flere oplysninger. Varerne sendes, så snart vi har modtaget det fulde beløb.

STOFFER OG MATERIALER

Alle vores fyldninger og stoffer er helt naturlige, fri for kemikalier og uden herunder blegemidler, flammehæmmere, lim, farvestoffer (undtagen for stoffer med striber), syntetiske materialer. Alt vores fyld og de fleste af vores stoffer er enten Øko-Tex-certificeringed eller GOTS-certificeret økologisk.

Oeko-Tex 100 certifikat:

  • Afprøver slutproduktet for skadelige stoffer (kemikalier, pesticider osv.) og opfylder de human-økologiske krav i standarden.
  • Denne version af certifikatet har de strengeste krav og certificerer, at produkterne er sikre at bruge til spædbørn.

GOTS (Global Organic Textile Standard)) certifikat:

  • Det sikrer også, at produkterne er fri for kemikalier og syntetiske stoffer.
  • Dækker hele processen fra frø til afgrøde, regulerer use af vand, begrænser brugen af kunstgødning og pesticiders, sænker risikoen for miljøforurening. Når produktet stammer fra dyr, regulerer GOTS-certifikatet den måde, hvorpå dyrene opdrættes, fodres og plejes, og det sikrer, at de får økologisk foder og masser af udendørs plads.
  • Sikrer arbejdstagernes velfærd og behandling af dem, herunder rimelige lønninger.

Butik Stoffer, uld og væv
her
.

Nej, da vores hovedmål er at levere rene og kemikaliefri produkter. Uld er naturligt flammehæmmende uden tilsatte kemikalier, som normalt anvendes i andre sengematerialer. Derfor bærer brandmænd ulduniformer, og producenter af naturlige sengetøjsprodukter bruger uld i deres produkter for at overholde brandreglerne.

Vores uld er helt fri for møl og andre insekter. Men som med alt andet uld kan møl tiltrækkes af det. Uld beskadiges ikke af voksne møl, men af larver af tøjmøl og tæppebiller.

Hvis du har bemærket møl i dit hus eller har et aktivt angreb, anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke tager uldvarer ind i huset, før du har fjernet dem helt først. Hvis du ser møl flyve rundt i dit hus, er det sandsynligvis ikke tøjmøl, men den type, der angriber mel og korn. Tøjmøl kan ikke lide lys og gemmer sig normalt, så du ser dem måske aldrig. De angriber sjældent ofte brugte genstande, men trives snarere i ting, der er pakket væk og gemt væk, især hvis der er spildt mad eller andre tiltrækkende dufte.

Møl og biller kan komme igennem meget snævre rum. Hvis du skal opbevare en uldvare, foreslår vi, at du bruger genlukkelige plastposer eller plastkasser. Pak genstanden ind i rent bomuld for at beskytte den mod kondensvand.

MILJØANSVAR

Al uld i vores produktion er af europæisk oprindelse, hvoraf størstedelen er bulgarsk. Det kommer fra små og mellemstore bedrifter, der har erklæret, at de har beviser for human praksis. Muldyrdrift er ikke og har aldrig været anvendt på de får, som vi skaffer. Dyrene bliver passet med respekt – de får lov til frit at spise а naturlig kost bestående af urter, ukrudt og buske. Oeko-Tex-certifikatet sikrer, at den rå uld er blevet renset og ikke indeholder kemikalier. Der findes også GOTS-certificerede muligheder for løs uld og vatrondeller, hvis du er på udkig efter godkendte økologiske materialer.

Uldhøst er en grusomhedsfri proces, der er til gavn for både dyret og landmanden. Hvert forår klipper særligt uddannede “fleecehøstere” den ophobede uld af fårets krop på en human måde uden at skade dyret. Da uldvækst ikke har en slukknap ligesom menneskehår, er klipningsprocessen afgørende for fårets sundhed og overlevelse. Hvis der ikke gøres noget ved det, vil den ophobede uldmasse belaste dyrets led og forringe dets evne til at bevæge sig. Det ubehandlede får vil også have en betydeligt lavere livskvalitet i de varme somre i Bulgarien og have større risiko for at udvikle infektioner.

Klipning af uld bør ikke forveksles med pelshøst. Indsamling af pels kræver flåning og dermed aflivning af dyret. Home of Wool støtter ikke, at dyr bliver skadet, misbrugt og dræbt. Vi er en del af det årtusindgamle symbiotiske forhold mellem mennesker og får.